fbpx

Hoe werkt het?

De idee is eenvoudig: ben je mama of papa en/of heb je kleertjes op overschot? Laat het even weten, gooi alles even in de was en in een doos en breng de doos binnen in een Kledingpunt.

In het Kledingpunt wordt alles gesorteerd. Over gans Vlaanderen hebben zorgpartners, scholen, kleuterjuffen, meesters, pleegouders, jeugdwerkers enz toegang tot onze stock en kunnen zij, ad hoc, een of meerdere stukken aanvragen voor een kind uit hun eigen omgeving. Op deze manier zijn zowel donateurs als wij zeker dat alles goed herverdeeld wordt.

De zorgpartner speelt hier een enorm belangrijke rol in. Hij of zij kan vaak op een neutrale manier de situatie het beste inschatten en als dusdanig actie ondernemen waar nodig.

 

Parents for Life doet niet aan liefdadigheid.
Parents for Life werkt aan oplossingen.

Geen poespas, geen papierwerk, maar een directe oplossing voor een direct probleem!

WAT HEBBEN WE NODIG?

We zoeken héél specifieke zaken:

  1. kinderkledij (alles, van ondergoed over kousjes tot winterjas) voor 0 tot 12 jaar
  2. accessoires genre mutsen, sjaals, handschoenen, wanten, …
  3. lakens, onderlakens, etc.

 

Graag zien we zaken verschijnen die gewassen zijn en die nog draagbaar zijn. Vuile kledij of schoenen, versleten kledij met gaten, kapotte schoenen edm worden onherroepelijk weggegooid. Probeer dit aub te vermijden want dit neemt veel kostbare energie op van ons team! Ben je niet zeker, contacteer dan even een Kledingpunt!

Je kan ook gewoon doneren, we hebben behoorlijk wat werkingsgelden nodig!

Ben je zorgpartner, pleegouder, ziekenhuis, materniteit, school, kleuterjuf, meester, monitor, jeugdwerker, leiding in een jeugdbeweging of werk je binnen het beleid?

We zijn volop bezig met de opstart van de database (hieronder een van de eerste screenshots bij het invoegen van de eerste gifts), maar ook jullie zijn belangrijk voor ons!
Wil je graag in een nabije toekomst toegang tot de database, registreer je dan even!

Opgelet: we zitten volop in de opstart, het duurt nog even voordat de database ter beschikking is!